Hoe kan ik betalen?

Betalen bij iDevice+ is gemakkelijk en veilig. Je kunt op de volgende manieren betalen:

We raden je aan om gebruik te maken van iDeal of BanContact. Dit is namelijk de snelste methode om te betalen. Bovendien worden er geen kosten in rekening gebracht voor een iDeal-betaling.

BetaalmethodeTransactiekostenVerwerkingsduur
iDEAL GratisDirect
BanContactGratisDirect
In 3 termijnen (in3)
Gratis
Direct
Gespreid betalen (12, 18, 24 of 36 maanden)
Gratis
Direct
Klarna (na 14 dagen of in delen)Gratis
Direct
CreditCardGratis
Direct
Maestro
Gratis
Direct
OverboekingGratis1 à 2 werkdagen


Na verwerking van de betaling ontvang je van ons direct een mail om je te laten weten dat de betaling binnen is. Bij een overboeking kan het 1 tot 2 werkdagen duren voordat de bank het geld op onze rekening bijschrijft. Als de betaling binnen is, gaan we meteen aan de slag om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen.

iDeal
Online betalen via je eigen bank, houdt uw reader gereed, direct na het afronden van uw betaling zullen wij de bestelling per omgaande uitleveren, hiervoor rekenen wij geen betaalmethodetoeslag.

BanContact
Online betalen via je eigen bank, houdt uw reader gereed, direct na het afronden van uw betaling zullen wij de bestelling per omgaande uitleveren, hiervoor rekenen wij geen betaalmethodetoeslag.

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

De eerste termijn betaal je vandaag veilig en vertrouwd via iDEAL. Zodra de eerste termijn is betaald, wordt je bestelling door ons verzonden. Zodra de volgende betaaltermijn is aangebroken ontvang je een e-mail met een betaallink.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

SprayPay - Gespreid betalen 12, 18, 24, 36 termijnen 

 • SprayPay biedt de mogelijk aan om jouw aankoop in 12,18,24 of 36 maanden te betalen. Dit is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-
 • Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd!
 • Een vast maandbedrag. Het eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.
 • SprayPay is alleen te gebruiken voor Nederlands ingezetene.

 De voordelen van SprayPay:

 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Vast maandbedrag. Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd  

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • IDIN identificatie via jouw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling direct door de webshop in behandeling genomen. Wil je meer informatie over SprayPay? Ga naar www.spraypay.nl

LET OP: Wij verstrekken één krediet per persoon per half jaar!

Klarna

Met Klarna (achteraf betalen) kun je direct een bestelling plaatsen en hoef je pas later te betalen. Om achteraf te betalen hoef je enkel je NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten. Je kunt betalen wanneer het je het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. "Vaak" ik het ook mogelijk in delen te betalen of de betaaldatum te verder in de toekomst te zetten.

Per bank vooruit
U ontvangt een e-mail met de betaalgegevens, nadat de betaling is ontvangen zal de bestelling worden verzonden, hiervoor rekenen wij geen betaalmethodetoeslag.

Credit Card*
Uw bestelling wordt per omgaande definitief en zal zo spoedig naar u worden toegezonden.